mijn muziek

't Brabants Fietsharmonisch Orkest

Het Fietsorkest

Vanaf eind 2004 speel ik tenorsaxofoon in het Fietsorkest, een straattheater-act van 6 mannen die op een tandem muziek maken. Het repertoire varieert van circus- en filmmuziek tot Klezmer en Jazz. Af en toe wordt er afgestapt voor een slapstick-achtige, muzikale act. Zie ook www.fietsorkest.nl  Het Fietsorkest speelt geregeld in het buitenland: Duitsland, België, Italië, Turkije en Spanje.

Chasse Patate

Chasse Patate

Inmiddels bestaat er een wielrenner- variant van het Fietsorkest, genaamd “Chasse Patate”, een term uit de wielrennerij, die zoveel betekent als: kansloze onderneming. Een groepje dat ergens bungelt tussen de kopgroep en het peloton en zeker door het peloton ingehaald zal worden.

Het Brabants Jazz Orkest

Het Brabants Jazz Orkest

Sinds september 2011 maak ik deel uit van het Brabants Jazz Orkest, een Big Band met eigenzinnig repertoire en interessante projecten met inspirerende gastsolisten. Elk jaar is er een nieuwjaarsconcert in de Verkadefabriek, spelen we een of twee “Plein XL-concerten”, eveneens in de Verkadefabriek, en spelen we op het groot podium op de Parade tijdens Jazz in Duketown. Zie ook http://www.hetbrabantsjazzorkest.nl